Puppy Socialisatie IJsselstein - De beste start met je puppy

voorafgaand of als aanvulling op de puppycursus of als losse lessen te volgen

Natuurlijk moet je puppy leren luisteren, je wilt dat hij leert zitten en blijven, netjes aan de lijn leert lopen en komt als je hem roept. Maar... in de eerste weken van zijn leven zijn andere dingen van veel groter belang!

 

Je puppy moet op hele jonge leeftijd vooral leren om zich later, als volwassen hond, veilig en zeker te voelen in de drukke wereld die hem omringt. Hij moet onder andere op een positieve manier kennis maken met alle dingen die hij later normaal moet gaan vinden.

In de lessen van de puppy socialisatie maakt je puppy onder begeleiding kennis met nieuwe omgevingen, andere mensen, andere puppy's, andere dieren en allerlei vreemde voorwerpen. Tijdens de les is er uiteraard ook alle tijd voor je vragen.

Er zijn 2 soorten lessen.

De socialisatielessen binnen, deze lessen zijn op de hondenschool. Hierin leert je hond zich vooral ontspannen en veilig voelen tussen andere mensen en andere honden. Als baasje leer je waar je op moet letten tijdens de interactie met andere honden. Wanneer is spelen nog leuk spelen bijvoorbeeld? Tijdens deze lessen oefenen we ook al met het terugroepen van je puppy in moeilijke situaties.

De socialisatielessen samen op pad, deze lessen zijn op verschillende plaatsen in de regio. We gaan bijvoorbeeld samen naar het winkelcentrum en de kinderboerderij. We oefenen onder andere met aan de lijn lopen, aandacht hebben voor elkaar en rustig zijn in allerlei situaties.

Wil je jouw puppy nóg beter leren kennen en er alles aan doen om een hecht team te worden? Samen spelen, nieuwe dingen ontdekken en met andere puppy's kennismaken en spelen! Een les vol plezier, gezelligheid en heel veel leermomenten.

Zijn de Puppy socialisatie lessen ook iets voor jou en je pup? De lessen zijn te volgen voor alle pups in de leeftijd van 7 weken tot 6 maanden oud. Ook als je ergens anders een puppytraining volgt en deze lessen er graag bij doet, ben je welkom. En ook als je nog helemaal geen lessen volgt, maar wel graag je puppy goed wil socialiseren, ga gezellig mee!

 

Vraag over de puppy socialisatie lessen of wil je je opgeven om mee te gaan? Bel 06 - 209 53 847 of meld je aan via het contactformulier.

De puppy socialisatie lessen zijn per les te volgen.
Er is ook tijd om vragen te stellen.
Je mag ook meedoen als je geen of ergens anders een puppytraining volgt.
Voor pups in de leeftijd van 7 weken tot 6 maanden oud.

De prijs per les is slechts €5,-

 

Puppy socialisatie lessen IJsselstein:

zaterdag 25 juli van 9:00 - 10:00 Speeluur binnen of buiten
zaterdag 1 augustus van 9:00 - 10:00 Intratuin
zaterdag 8 augustus van 9:00 - 10:00 Speeluur binnen of buiten

Vraag over de puppy socialisatie lessen of wil je je opgeven om mee te gaan? Bel 06 - 209 53 847 of meld je aan via het contactformulier.