Privé Puppycursus IJsselstein- De beste start met je puppy

Persoonlijke begeleiding bij de opvoeding van je pup

+ extra socialisatieprogramma

Je kunt iedere week starten!

Krijg je binnenkort een puppy of heb je een puppy van maximaal 4 maanden oud en wil jij:

Een puppy die snel zindelijk is?
Antwoord op al je puppy-vragen?
Veel plezier beleven aan de lessen?
Duidelijke uitleg en begrijpelijke stap voor stap oefeningen?
Weten hoe je je puppy leert dat hij niet overal in mag bijten?
Veel aandacht en persoonlijke begeleiding voor jou en jouw puppy?
Leren wat je puppy nodig heeft om op te groeien tot een sociale hond?
Direct starten, geen wachtlijst!
puppycursus rotterdam

Je wilt natuurlijk dat je puppy een zo goed mogelijke start maakt. Hoe geef je je puppy wat hij nodig heeft zodat dat schattige bolletje wol uit kan groeien tot een sociale en betrouwbare kameraad waar je volop van kunt genieten?

Met een goede opvoeding van je puppy leg je het fundament voor een gehoorzame en sociale hond. De ervaringen die je pup in zijn puppytijd opdoet bepalen voor het overgrote deel de ontwikkeling van je pup en zijn gedrag als hij volwassen is. Jouw begeleiding daarin als zijn baas is van essentieel belang! Bijna alle gedragsproblemen kun je voorkomen door op tijd met je pup aan de slag te gaan, hem te leren begrijpen en door te leren wat hij van jou als baas nodig heeft.

Je pup opvoeden tot een evenwichtige hond die overal welkom is en waar je veel plezier mee hebt, betekent veel meer dan hem nuttige oefeningen aanleren. Natuurlijk leren jullie hoe je puppy leert om te zitten, liggen en komen als hij geroepen wordt. Maar je puppy moet veel meer leren. (Wat heb je aan een hond die heel netjes kan gaan zitten op commando maar steeds de bank vernielt als hij even alleen moet blijven.) Je leert bijvoorbeeld ook hoe je je puppy op een goede manier kennis kan laten maken met de nieuwe wereld waarin hij terecht is gekomen. Zo zal hij opgroeien tot een evenwichtige hond. En je puppy moet bijvoorbeeld ook leren om niet tegen bezoek op te springen en rustig aan de lijn te kunnen lopen. En zo zijn er meer belangrijke 'levensvaardigheden' die we samen in de puppycursus behandelen. Persoonlijke aandacht en de relatie tussen jou en je hond staan hierin centraal.

 

In de puppycursus 'De beste start met je puppy' krijg je precies wat je nodig hebt en leer je hoe je jouw puppy opvoedt tot een sociale en gehoorzame hond.

Er is geen wachttijd, je kunt iedere week starten met je puppy!

Voor wie is de training bedoeld?

Voor alle (toekomstige) puppy-eigenaren die de opvoeding van hun puppy serieus nemen en willen leren hoe ze het beste baasje kunnen zijn voor hun puppy en hem zo de beste start geven.

 

Wat leren jullie?

Stoppen met bijten, hoe wordt je puppy snel zindelijk?, hoe zit dat nu met die socialisatie?
Hoe ga je om met beloningen en mag je de pup ook straffen?
Aandacht hebben voor elkaar in elke omgeving.
Samen spelen voor de ideale teambuilding.
Hoe leert je puppy zit, lig, komen, enz.
Leren rustig te zijn in allerlei situaties.
Wennen aan verzorgingshandelingen.
Regels in en om 't huis.
Bezoek ontvangen.
Samen op pad.
en meer...

De privé puppycursus bestaat uit:

5 Privé lessen die bij je thuis worden gegeven.

De lessen duren ongeveer 1,5 uur.

PS. Neem je contact op voordat je de pup gaat ophalen? Dan krijg je een extra pré-puppyles cadeau! Zo ben je optimaal voorbereid als de pup in huis komt. Een betere start kan niet :-).

De prijs van de puppycursus is €297,- inclusief cursusmap en een heleboel achtergrondinformatie.

 

+ Extra puppy socialisatieprogramma

Als aanvulling op de puppycursus kun je deelnemen aan de puppy socialisatie lessen. Leuk, gezellig en een zeer nuttige aanvulling op de persoonlijke begeleiding. Lees hier verder >>>

 

Je kunt direct starten!

Vraag over de puppycursus of wil je je aanmelden? Bel 06 - 209 53 847 of geef je op via het contactformulier.

Waarom thuis?
Omdat je daar de meeste tijd met je pup doorbrengt. De basis van de opvoeding ligt thuis en op deze manier kunnen we het hele gezin het beste bij de lessen betrekken. Opvoeden doe je samen! Ook kan ik thuis de adviezen het beste aanpassen aan jullie situatie.

Waarom individueel?
Iedere pup is anders en ieder baasje is anders. Door individueel te werken kan ik de lessen en de inhoud ervan optimaal afstemmen op hond en baas.

Maar hoe zit het dan met zijn socialisatie, moet hij daarvoor niet in een groep trainen?
Nee, voor de socialisatie van je pup is groepstraining geen must. Het kan wel een leuke aanvulling zijn :-). Ik organiseer regelmatig speeluurtjes en puppy socialisatie lessen waarin je puppy in een groep bezig kan zijn. Tijdens de privélessen wordt er aandacht besteedt aan hoe je je hond veilig en positief kennis moet laten maken met andere honden.

Vraag over de puppycursus of wil je je aanmelden? Bel 06 - 209 53 847 of geef je op via het contactformulier.

 

Dit is wat een puppy baasje vertelt over de privé puppycursus aan huis:

"Wij hebben de pupcursus aan huis gedaan met onze ruwharige dwergteckel. Sandra van Cani-Connect observeert eerst hoe de hond zich thuis gedraagt ten opzichte van andere huisgenoten en gaat daarna met veel geduld aan de slag. Onze Fay heeft in die 5 lessen al ontzettend veel geleerd en vindt het ook erg leuk om oefeningen te doen. Na elke les ontvangen we een verslag per mail waarin we terug kunnen lezen wat we die les behandeld hebben. Wij verheugen ons op de volgende 5 lessen en de groepslessen." (S. Vilders, Rotterdam)

 

 

 

En na de puppycursus?

Nadat je dit fundament hebt gelegd, is het goed om met je hond bezig te blijven. Hoe meer je met hem oefent, hoe beter jullie op elkaar raken ingespeeld. Je kunt na de puppycursus vele kanten op. Net wat je wil en wat je samen leuk vindt om te doen. Je kunt bijvoorbeeld verder oefenen aan de algemene controle in dagelijkse situaties tijdens de praktijklessen in een groep. Maar je kunt ook gaan speuren, balans & behendigheid gaan doen of starten met obedience challenge. We bespreken de mogelijkheden van en mijn advies over een vervolgtraining tijdens de lessen.

 

Waarom mijn werkwijze van grote waarde is voor jou en je puppy.

Wist je dat de kwaliteit en inhoud van de verschillende puppycursussen en hondentrainingen die overal worden aangeboden nogal van elkaar verschillen?

In mijn trainingen garandeer ik hoge kwaliteit en ik streef veel persoonlijke aandacht na. Daarom werk ik alleen met kleine groepen of privé-lessen.

Je komt tenslotte trainen omdat je wilt dat jij en je hond veel leren, dat jullie dit goed leren en dat alles plaats vindt in een tempo dat bij jullie past.

Bij mij hoef je je geen zorgen te maken dat je in een grote groep terecht komt, waardoor de aandacht voor jou en je hond verwatert of waardoor je een groot deel van de tijd alleen maar staat te wachten.

Door de kleine groepen is er bij mij altijd ruimte en aandacht voor jouw specifieke vragen met betrekking tot je hond en zijn gedrag.

Het effect en resultaat dat klanten uit mijn trainingen halen is daardoor altijd bovengemiddeld groot en langdurig.