Persoonlijke begeleiding

Voor pups en volwassen honden

Wil jij ook een hond die overal welkom is?

Die je mee kunt nemen naar vrienden, een restaurant of misschien zelfs naar je werk?

Wil jij ook een hond waar je maximaal van kunt genieten omdat hij zich gedraagt als je bezoek hebt?

Die niet tegen mensen opspringt en komt als je hem roept?

Wil je hulp bij het veranderen van probleemgevend gedrag van je hond? Is hij angstig, agressief, hyperactief, blaft hij overmatig, ...?

 

Ik help je graag en met veel passie en respect voor hond en mens bij het opvoeden en trainen van je pup of volwassen hond.

 

Ik leer je inzicht krijgen in het gedrag van je hond en hoe hij leert.

  • De lessen zijn individueel, dus 100% aandacht voor al jullie vragen en voor jullie pup of volwassen hond en zijn (her)opvoeding en training.
  • Het hele gezin kan meedoen aan de lessen.
  • De lesdagen en tijden zijn in overleg.
  • Door de individuele aandacht, is de begeleiding optimaal.
  • Je zult sneller en beter resultaat boeken dan in een groep.
  • Er is meer mogelijkheid om de oefeningen door verschillende gezinsleden te laten oefenen.
  • Uiteraard wordt de inhoud van de lessen afgestemd op het karakter en de behoeften van de hond. In overleg stellen we speciaal voor jou en voor jouw hond een op maat gemaakt trainingsplan samen.

 

Als aanvulling na of tijdens de persoonlijke begeleiding is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal praktijklessen in een klein groepje.

 

Praktische informatie:

We starten met een eerste afspraak thuis van 1,5 uur.
Na afloop ontvang je een uitgebreid verslag van de afspraak.
De prijs is €97,- voor de eerste afspraak.
Daarna krijg je een advies over een passende vervolgtraining.

Vraag over deze training of wil je een eerste afspraak maken?

Bel 06 - 209 53 847 of stel je vraag via het contactformulier.

 

Wil je een privé puppycursus volgen?

Meer informatie over de privé puppycursus in Rotterdam >>>

Meer informatie over de privé puppycursus in IJsselstein >>>

 

 

 

Reacties klanten:

"Wij hebben de pupcursus aan huis gedaan met onze ruwharige dwergteckel. Sandra van Cani-Connect observeert eerst hoe de hond zich thuis gedraagt ten opzichte van andere huisgenoten en gaat daarna met veel geduld aan de slag. Onze Fay heeft in die 5 lessen al ontzettend veel geleerd en vindt het ook erg leuk om oefeningen te doen. Na elke les ontvangen we een verslag per mail waarin we terug kunnen lezen wat we die les behandeld hebben. Wij verheugen ons op de volgende 5 lessen en de groepslessen."

"Ha Sandra! Hier gaat alles goed met Tess! De trainingen hebben zeker het resultaat wat we voor ogen hadden! Tess is nog steeds lekker enthousiast, maar weet veel beter hoe ze zich hoort te gedragen! Genieten dus!"

"Toby is een heel makkelijk op te voeden hondje, hij had alleen 1 probleem: hij kon niet alleen thuis blijven. Vooral het moment van weggaan was een ramp: hij ging keihard blaffen en janken en hield dit ook vol totdat we weer thuis waren. Het gevolg was een boze benedenbuurvrouw en veel stress. Dus hebben we Cani-Connect ingeschakeld. Toby kan inmiddels een paar uur alleen zijn en blijft stil als we het huis uit gaan. Ook is hij veel rustiger geworden en luistert hij een stuk beter. We zijn erg blij dat we hulp gezocht hebben. Het is echt heel fijn om even weg te kunnen gaan zonder dat hij gaat jammeren. We hebben geen klachten van de buren meer gehad!"