Wil je het e-book "de 7 meest gemaakte fouten in hondentraining en tips hoe jij ze kunt voorkomen" gratis ontvangen?

Vul hieronder je gegevens in en klik op 'Ja, stuur naar mij op!'

Je ontvangt dan ook gratis nieuwe artikelen, nuttige trainingstips, uitdagende spelideeën, leuke wandeltips en unieke aanbiedingen.
 
Voornaam:
E-mail:


"Superleuk deze nieuwsbiref, ik kijk uit naar de volgende :))."

"Ik heb het E-book zelfs uitgeprint. Vind het heel erg leuk. Ik heb al veertig jaar honden en ook met alle honden getraind. En ik leer nog dagelijks want telkens komen er weer nieuwe dingen bij."

"Bedankt voor het e-book.  Leuk om zo tips op een rijtje te hebben staan. Wanneer komt jouw complete boek uit? Ik stuur de tips door naar een aantal van mijn hondenvrienden."

Al meer dan 750 lezers! Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden in pdf.

A. Algemeen

 1. Op iedere inschrijving zijn deze algemene voorwaarden van kracht.
 2. Cursisten zijn zij die middels het verzenden van het aanmeld/inschrijfformulier deze overeenkomst aangaan met Cani-Connect Hondengedragscentrum.
 3. Cani-Connect Hondengedragscentrum kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of lichamelijk letsel die door cursisten en/of honden van cursisten worden veroorzaakt.
 4. Locatie en lestijden van groepslessen kunnen door Cani-Connect Hondengedragscentrum worden gewijzigd als dat door omstandigheden noodzakelijk is.
 5. De hond waarmee de cursist aan de les deelneemt dient in een WA verzekering te zijn meeverzekerd.
 6. De lesinformatie die u schriftelijk of per mail ontvangt van Cani-Connect Hondengedragscentrum mag op geen enkele manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, openbaar worden gemaakt, worden doorverkocht, worden doorgestuurd of worden vermenigvuldigd.
 7. De hond waarmee de cursist deelneemt dient de inentingen die voor zijn leeftijd van toepassing zijn te hebben gehad. De cursist dient een inentingsbewijs te kunnen overleggen.

B. Inschrijving en betaling

 1. Inschrijving voor een cursus, workshop, individuele les of gedragstherapie kan via de formulieren op de website. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de shopping cart en kunt direct betalen.
 2. Bij minderjarige cursisten dient een ouder of wettige vertegenwoordiger het inschrijfformulier mede te ondertekenen.
 3. Na afronding van je bestelling is je inschrijving definitief.
 4. Inschrijving verplicht tot betaling.
 5. Na inschrijving ontvangt u per email een factuur. Het totaal verschuldigde factuurbedrag dient binnen 14 dagen na de factuurdatum per bank of tijdens de eerste les contant te worden voldaan. Het is ook mogelijk om direct via Ideal te betalen. Als je kiest voor een overmaking, worden er administratiekosten in rekening gebracht.
 6. Indien door ziekte of overmacht bij de instructeur een inschrijving door Cani-Connect Hondengedragscentrum moet worden beëindigd zal het resterende factuurbedrag (na aftrek van reeds verzorgde lessen en reeds gemaakte reiskosten) worden gerestitueerd.

C. Lessen algemeen (individuele en groepslessen)

 1. De instructeur heeft het recht om, bijvoorbeeld bij twijfel over de lichamelijke conditie van de hond, de les voortijdig te beëindigen.
 2. De toepassing van instructies en adviezen die de cursist van de instructeur krijgt en de eventuele ongewenste gevolgen van het al dan niet juist uitvoeren hiervan blijven de verantwoordelijkheid van de klant.

D. Gemaakte afspraken verzetten (individuele afspraken inclusief gedragsanalyses)

 1. Indien door ziekte of overmacht de instructeur een reeds gemaakte lesafspraak niet na kan komen, wordt de cursist hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. Er zal zo spoedig mogelijk een nieuwe lesafspraak worden gemaakt.
 2. Indien de cursist verhinderd is en een afspraak wil verzetten, dient dit zo spoedig mogelijk te worden gemeld. Dit kan per email of telefonisch. Bij geen gehoor kan er een voicemail worden ingesproken. Bij melding tot uiterlijk 24 uur voor aanvang kan een inhaalles worden afgesproken zonder extra kosten.
 3. Indien de afspraak minder dan 24 uur voor aanvang wordt verzet, zullen er kosten in rekening worden gebracht ter compensatie van de gereserveerde tijd. Die kosten zijn:
  • Voor puppycursus privé lessen en Hondentraining op maat lessen, locatie Cani-Connect: €29,70.
  • Voor puppycursus privé lessen en Hondentraining op maat lessen, aan huis: €39,70.
  • Voor gedragstherapie gedragsonderzoek: €98,50.
  • Voor gedragstherapie vervolgafspraken: €23,75.

E. Annulering/beëindiging van een inschrijving (individuele cursussen en gedragstherapie, niet geldig voor de groepscursussen)

 1. Annulering of beëindiging van een inschrijving dient schriftelijk te gebeuren.
 2. Bij annulering van een inschrijving worden de volgende bedragen in rekening gebracht indien de eerste les nog niet heeft plaatsgevonden:
  • Tot 24 uur voor de eerste lesafspraak: €10,00 administratiekosten.
  • Binnen 24 uur voor de eerste lesafspraak: €10,00 administratiekosten plus kosten ter compensatie van de gereserveerde tijd. Kosten zoals vermeld bij D.3.
 3. Bij beëindiging van een inschrijving indien al één of meerdere lessen hebben plaatsgevonden wordt het volledige factuurbedrag (incl. eventuele reiskosten) in rekening gebracht, er wordt geen geld gerestitueerd.

F. Groepslessen, workshops, cursussen

 1. Tijdens de groepslessen zijn gezinsleden van harte welkom. De cursist is verantwoordelijk voor zijn gasten.
 2. Cani-Connect Hondengedragscentrum behoudt zich het recht voor om combinaties (baas-hond) uit te sluiten voor deelname aan een groepsles.
 3. De cursist dient hondenuitwerpselen van zijn of haar hond direct op te ruimen.
 4. De honden mogen tijdens de groepslessen, tenzij op nadrukkelijk verzoek van de instructeur, niet los of met elkaar spelen.
 5. Groepslessen buiten gaan alleen niet door bij zeer extreme weersomstandigheden (zoals bijvoorbeeld onweer), dit ter beoordeling van Cani-Connect Hondengedragscentrum. Deelnemers aan de groepsles kunnen tot 45 minuten voor aanvang van de les hiervan op de hoogte worden gebracht.
 6. Groepslessen, workshops, cursussen gaan door vanaf minimaal 3 deelnemers.

G. Annulering/ beëindiging van een groepscursus of workshop

 1. Bij annulering tot 10 dagen voor aanvang van de eerste les van een inschrijving voor een groepscursus of workshop wordt €10,00 reserverings-en administratiekosten in rekening gebracht.
 2. Bij annulering binnen 10 dagen voor aanvang van de eerste les zal 50% van de prijs van de cursus of workshop in rekening worden gebracht (ter compensatie voor de gereserveerde plaats in de les).

 

Reacties van klanten:

> lees verder

Nieuws:

Tijdens de zomervakantie gaan de lessen gewoon door!

3 juli 2015:
Nieuw artikel: Endelijk zomer in Nederland, maar pas op voor je hond! >>>

Iedere zaterdag om 9:00u:
Puppysocialisatie les IJsselstein. Meer info >>>

10 juli 2015:
Workshop 'Do you speak dog?' IJsselstein. Wil jij je hond beter leren begrijpen? Meer info >>>

18 juli 2015:
Workshop Apporteren Rotterdam. Van speelgoed tot hamburgers. Verschillende voorwerpen leren zoeken, oppakken en terugbrengen. Meer info >>>

Workshop Hersenwerk voor onderweg Rotterdam. Leer om je wandelingen leuker, uitdagender en spannender te maken. Meer info >>>

Wandelworkshop Rotterdam. Doe mee en ontvang advies op maat om ontspannen te kunnen wandelen met je hond, zowel aangelijnd als los! Meer info >>>

19 juli 2015:
Kennismakingsdag specials IJsselstein. Deelname is gratis. Meer info >>>